Nya persienner på kontoret i Huddinge

Hejsan!

På kontoret i Huddinge där jag jobbar så har vi fantastiska ljusinsläpp, men det gör också att vi ganska ofta drar ner våra persienner för att det inte ska blända i datorskärmarna. Det är gamla persienner som verkligen har sett sina bättre dagar och äntligen har vår chef investerat i att sätta in nya. Så idag på jobbet hade vi en firma där som tog bort de gamla och satte dit nya, vilken skillnad det blev. Inte bara att dessa är hela och fungerande utan dessutom ser det ju så mycket fräschare ut.

Apropå fräsch så var det faktiskt så att det innebar att jag och min kollega som sitter i kontorslandskapet fick oss lite ögongodis. Ja vi hade nog allt lite svårt att koncentrera oss när det kom in två snygga män i jobbarbyxor och t-shirts som båda hade vältränade och tatuerade armar. De tog sig också en och annan lite paus för att ta vatten och kaffe och stannade till och pratade lite. Alltså då får man passa på!

Det kanske inte var min mest effektiva stund på dagen när de var där, men jag fick istället väldigt mycket ny energi efteråt. Det är så man måste tänka ibland, att göra något roligt och ta pauser för det lönar sig i slutänden. Nu har vi i alla fall fina och fungerande persienner och till och med chefen förstod nu varför vi tjatat om att få nya. Ibland inser man inte hur dåligt det varit förens man har det som är så mycket bättre!

Undrar om vi vågar föreslå en ny kaffemaskin också! Men det får nog vänta till hon varit på semester så hon  är utvilad och glad innan vi ber om något mer. Har ni också vissa knep som ni använder hos era chefer för att få igenom förslag? Ha nu en underbar dag, jag ska njuta av att det äntligen börjat bli ljusare när man går hem på eftermiddagarna. Må gott!